Darkorbit ?? Haritası (Darkorbit Süpriz Harita) - Zirve Blogum

Haftalık Trend


Son Yazılar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

11 Kasım 2014 Salı

Darkorbit ?? Haritası (Darkorbit Süpriz Harita)


Merhaba arkadaşlar.. Bu yazımda size DarkOrbit de bulunan ve Çok az kişinin girdiği , Haritaya girme işleminin tamamen şansa bağlı olduğu  Darkorbit ?? Haritasını anlatacağım..

Bende şans eseri bu haritaya girdim arkadaşlar.. Haritaya girdiğinizde  Tüm alan cubikon ile dolu oluyor.. Ve Şans Kutuları oluyor. Topladığınız her kutudan;
1000 Ucb - 100 (x4 Lazer) Çıkıyor. Sizler için bu konuyu araştırdım.. Resimler ve Videolarla yazımı paylaşıyorum.. 
Sizlerinde bu kapıya gitmesi dileğiyle :)



Süpriz Harita ?? Nedir ?;
Evrenin bir köşesine ışınlandığınızda Süpriz olarak gidilebilen özel bir haritadır.Bu haritaya gidebilmek ancak ve ancak Atlama CPU'ları ve 4-5 solucan deliğinden ışınlanma yoluyladır.Şans işidir ve bu haritayı gidebilen çok az üye vardır,yani supriz haritasına nadir düşülür.

Süpriz haritasında ne vardır?
-Bu özel haritada gerçekten süprizler vardır.Bol miktarda bonus vardır.Bu bonusları toplamaya bakın çünkü her birinden 1000 adet Ucb-100 (x4) mermisi çıkar ve sürekli olarak Cubikon ile refakatçi gemileri protegitler gelmeye başlar.

Süpriz ??? Haritası bazı detaylar;

  • Bu hariyata düştüğünüz an sürekli olarak Cubikon ve refakatçi gemileri Protegitler gelmeye başlar ve kısa sürede patlarsınız. 
  • Kamufle olamazsınız,eğer kamufleniz varken bu haritaya düştüyseniz bu haritada kamufleniz açıktır. 
  • İnsta kalkan açmanız ve/veya ema bombası atmanız hayatta kalma sürenizi biraz daha uzatacaktır.Ancak kaçınılmaz olarak patlarsınız. 
  • Silah deponuzda yer olmalıdır,eğer silah deponuzda yer yoksa bonuslardan topladığınız Ucb-100 mermisi hesabınıza aktarılamaz.


Videolar;





Anahtar Kelimeler: Darkorbit Süpriz Harita,Darkorbit ?? Map,Darkorbit sınırsız x4,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here