Strike Of Kings Sık Sorulan Sorular - Zirve Blogum

Haftalık Trend


Son Yazılar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

21 Nisan 2017 Cuma

Strike Of Kings Sık Sorulan Sorular


* Soru  1: iOS versiyon ne zaman yayınlanacak?
  Sorduğun için teşekkürler. Strike of Kings şu an da IOS da mevcuttur.
* Soru  2: Oyun oynarken nasıl daha fazla Altın kazanabilirim?
  Aslında Altın kazanmak için kullanabileceğin çeşitli yöntemler mevcut; savaşlardan, oyuna günlük girişlerden, oyun içindeki arkadaşlarınızdan ve seviye atladıktan sonra Altın kazanabilirsin. Strike of Kings halen Beta sürümünde olduğu için geliştireceğimiz pek çok konu bizi bekliyor. Geri bildirimin için teşekkürler, geliştirme ekibimiz bu konuyla yakından ilgileniyor ve oyunu mükemmel bir hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

*Soru  3: Oyuncular neden kolay zaferler elde ediyorlar?
   Bu soruyu sorduğun için teşekkürler. Oyuncuların oyunu nasıl oynamaları konusunda yardımcı olmak için öğretici bölümde oyuna Botlar eşlik ediyor. Öğretici bölüm tamamlandıktan sonra gerçek oyuncularla oynamaya devam edebilirsin. Eğlenmene bak, seni savaş alanında bekliyoruz!

* Soru  4: Oyun sırasında ne zaman Türkçe seslendirme olacak?
Merhabalar, bu konu hakkındaki sorun için teşekkürler. Şimdilik oyunda Türkçe seslendirmemiz yok, yalnız bu talebinizi lokalizasyon ekibimize ileteceğiz. Bununla ilgili bir gelişme olduğu takdirde seni de konudan mutlaka haberdar edeceğiz. Anlayışın ve sabrın için teşekkürler.
* Soru  5: Oyun sırasında neden sürekli Lag ve Ping problemi yaşıyorum?
Merhaba, rahatsızlık için özür dileriz. Lag ve Ping problemleri genellikle zayıf yada stabil olmayan internet bağlantın olduğunda yaşanmaktadır. Eğer internet sağlayıcından kaynaklı problemler yaşarsan bazen bu sorunlarla karşılaşabilirsin. Oyunumuz gerçek zamanlı bir MOBA olduğu için stabil internet bağlantısı kullanmanı umut ediyoruz.
* Soru 6: Oyun sırasında Rapor fonksiyonunu ne zaman kullanabileceğim?
Merhaba, oyun içi rapor fonksiyonumuz zaten yüklü. Bir oyunu tamamladıktan sonra skor ekranındeyken, rapor menüsüne ait butonu ekranın yan tarafında görebilirsin.

Strike Of Kings,Hero,Güncelleme,Mobil Savaş,Aksiyon,Sık Sorulan Sorular



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here